Help je mee?

Als vrijwilliger van SchuldHulpMaatje doe je erg nuttig en dankbaar werk. Meehelpen om iemands schulden op te lossen betekent dat je diegene weer hoop geeft. Dankzij jou krijgen mensen uitzicht op een beter leven. Je laat cliënten voelen dat alles weer goed komt. Zo kun je voor een ander echt het verschil maken.

Dit werk vraagt natuurlijk wel een aantal vaardigheden. Zo moet je bijvoorbeeld goed kunnen luisteren, initiatief kunnen tonen en kunnen omgaan met iemands problemen. Incasseringsvermogen, een stabiel karakter en voldoende levenservaring horen er ook bij. Dat je goed met geld kunt omgaan en zelf geen schulden hebt, spreekt voor zich.

Aspirant-maatjes volgen bij ons verplicht een driedaagse training. Zo kom je alles te weten over het werken als SchuldHulpMaatje en kun je al redelijk snel voor ons aan de slag. Uiteraard word je door ons goed begeleid en volledig wegwijs gemaakt.

Maatje worden?

Ben je al enthousiast? Meld je dan aan via ons aanmeldformulier. Een van onze coördinatoren neemt dan contact met je op en zal je uitnodigen voor een kennismakingsgesprek.

Help mee en word een maatje!

Wil je graag een Maatje worden?

Klik dan op onderstaande knop

Ga naar de inhoud